PRIVATE DINING

EN EKSKLUSIV GASTRONOMISK RESTAURANTOPLEVELSE I DIT EGET HJEM

Forkæl dine gæster med en personlig og uforstyrret oplevelse, leveret af prisvindende kokke med erfaring fra nogle af landets bedste restauranter.

Kompromiløs gastronomi

Vi giver alt, hvad vi har, i hver eneste servering, og vi er kompromisløse, når vi håndplukker råvarer og samarbejdspartnere. Vi vælger:

Vi sætter en ære i at lave mad, der ikke bare smager ualmindeligt godt, men også afspejler sæsonen.

Vores omdrejningspunkt er velsmag i alle dens aspekter, og vi gør os ligeledes umage med at skabe en smuk, æstetisk oplevelse på tallerkenen.

Ingen begivenheder er ens, så lad os tage en snak om, hvad der kan gøre jeres aften til lige det, som du drømmer om.

Profiterolles med laksetartar

Anderilette med syltede svampe & timian

Puffede øllebrødschips med sourcream & onion

   – Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

Friskbagt surdejsbrød med pisket smør

Saltet kammusling med muslingefløde, syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage

   – Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

Grillet grisenakke med græskar, syltede blommer & yuzu

   – Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

Mandarinsorbet med sprød marengs, kandiseret abrikos og citronmelisse

   – Allandale Botrytis Viognier 2017

Mad 645,- pr. person
Vin 445,- pr. person

Min. 12 pers. Ved bookinger uden vinmenu

 

Profiterolles med laksetartar

Anderilette med syltede svampe & timian

Puffede øllebrødschips med sourcream & onion

   – Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Friskbagt surdejsbrød med pisket smør

Saltet kammusling med muslingefløde, syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage

   – Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Dampet vesterhavstorsk med havgus, spidskål & skummende fiskefumé

   – Bread and butter – Chardonnay 2020

 

Grillet grisenakke med græskar, syltede blommer & yuzu

   – Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Mandarinsorbet med sprød marengs, kandiseret abrikos og citronmelisse

   – Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Mad 745,- pr. person

Vin 445,- pr. person

Min 10 pers. Ved bookinger uden vinmenu

 

Sprød krustade med salat af vagtel & æble

Klaverilette med syltede svampe & timian

“Puffet” Havgus med syltede asier

   – Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Friskbagt surdejsbrød med pisket smør

Saltet multe med syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage

   – Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Dampet vesterhavstorsk med havgus, spidskål & skummende fiskefumé

   – Bread and butter – Chardonnay 2020

 

Tatar af okseinderlår med tørret oksehjerte & rehydrerede rødbeder

   – Dutton-Goldfield – Dutton Ranch Pinot Noir 2018

 

Terrine af bæredygtig foie gras med fermenteret honning, æble

   – Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019

 

Grillet gris fra Birthesminde med græskar, syltede blommer & yuzu

   – Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Mandarinsorbet med sprød marengs, kandiseret abrikos og citronmelisse

   – Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Mad 1095,- pr. person

Vin 745,- pr. person

Min. 8 pers. Ved bookinger uden vinmenu

 

GET STARTED

0$

Tak, vi kontakter dig snarest muligt

Planlæg dit næste arrangement

Mad 645,- pr. person

Vin 445,- pr. person
Mad 745,- pr. person

Vin 545,- pr. person
Mad 1095,- pr. person

Vin 745,- pr. person
VINMENU

Vinmenu: 445,- 
Vinmenu: 545,- 
Vinmenu: 745,- 

Opgraderet Vinmenu: 595,- 
Opgraderet vinmenu: 695,- 
Opgraderet Vinmenu: 945,- 
TILKØB



PERSONALE

Booking oversigt

Beskrivelse Information Antal Pris
Discount :
Total :

0$

Vælg for at gå videre

Gæster


For at få den bedst mulige oplevelse ud af jeres aften anbefaler vi altid at I tilkøber den rette mængde personale til jeres arrangement.

Hvorvidt det ekstra personale vil være en kok eller en tjener vil afhænge af hvad der passer bedst til den enkelte reservation.

Medmindre andet er aftalt slutter personalets arbejde når middagen er afviklet.



Ved selskaber fra 14 til 22 personer anbefaler vi at man tilkøber 1 tjener/kok.


Ved selskaber fra 22 til 30 personer anbefaler vi at man tilkøber 2 tjenere/kokke.




Transport tillæg;
Indenfor 45km af Kbh centrum - 0,-
Udenfor 45km af Kbh centrum - 600,- inkl. moms
Fyn 1500,- inkl. moms
Jylland 2000,- inkl. moms
Bornholm 4500,- inkl. moms

Mimimumsbeløb: 10.000,- fredage og lørdage.
Vi imødekommer som udgangspunkt ikke forespørgsler på under 10.000,- fredage og lørdage.

Booking oversigt

Beskrivelse Information Antal Pris
Discount :
Total :

0$

Vælg for at gå videre

Pris

Booking oversigt

Beskrivelse Information Antal Pris
Discount :
Total :