PRIVATE DINING
EN EKSKLUSIV GASTRONOMISK RESTAURANTOPLEVELSE I DIT EGET HJEM
Kompromiløs gastronomi
Vi giver alt, hvad vi har, i hver eneste servering, og vi er kompromisløse, når vi håndplukker råvarer og samarbejdspartnere. Vi vælger:
- Bæredygtigt, skånsomt fanget fisk.
- Kød fra ansvarlige producenter
- Lokale grøntsager i sæson
Vi sætter en ære i at lave mad, der ikke bare smager ualmindeligt godt, men også afspejler sæsonen.
Vores omdrejningspunkt er velsmag i alle dens aspekter, og vi gør os ligeledes umage med at skabe en smuk, æstetisk oplevelse på tallerkenen.
Ingen begivenheder er ens, så lad os tage en snak om, hvad der kan gøre jeres aften til lige det, som du drømmer om.
Profiterolles med laksetartar
Anderilette med syltede svampe & timian
Puffede øllebrødschips med sourcream & onion
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Saltet kammusling med muslingefløde, syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Grillet grisenakke med græskar, syltede blommer & yuzu
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Mandarinsorbet med sprød marengs, kandiseret abrikos og citronmelisse
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Mad 645,- pr. person
Vin 445,- pr. person
Min. 12 pers. Ved bookinger uden vinmenu
Profiterolles med laksetartar
Anderilette med syltede svampe & timian
Puffede øllebrødschips med sourcream & onion
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Saltet kammusling med muslingefløde, syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Dampet vesterhavstorsk med havgus, spidskål & skummende fiskefumé
– Bread and butter – Chardonnay 2020
Grillet grisenakke med græskar, syltede blommer & yuzu
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Mandarinsorbet med sprød marengs, kandiseret abrikos og citronmelisse
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Mad 745,- pr. person
Vin 445,- pr. person
Min 10 pers. Ved bookinger uden vinmenu
Sprød krustade med salat af vagtel & æble
Klaverilette med syltede svampe & timian
“Puffet” Havgus med syltede asier
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Saltet multe med syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Dampet vesterhavstorsk med havgus, spidskål & skummende fiskefumé
– Bread and butter – Chardonnay 2020
Tatar af okseinderlår med tørret oksehjerte & rehydrerede rødbeder
– Dutton-Goldfield – Dutton Ranch Pinot Noir 2018
Terrine af bæredygtig foie gras med fermenteret honning, æble
– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019
Grillet gris fra Birthesminde med græskar, syltede blommer & yuzu
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Mandarinsorbet med sprød marengs, kandiseret abrikos og citronmelisse
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Mad 1095,- pr. person
Vin 745,- pr. person
Min. 8 pers. Ved bookinger uden vinmenu
Planlæg dit næste arrangement
Booking oversigt
Beskrivelse | Information | Antal | Pris |
---|---|---|---|
Discount : | |||
Total : |
0$
Gæster
For at få den bedst mulige oplevelse ud af jeres aften anbefaler vi altid at I tilkøber den rette mængde personale til jeres arrangement.
Hvorvidt det ekstra personale vil være en kok eller en tjener vil afhænge af hvad der passer bedst til den enkelte reservation.
Medmindre andet er aftalt slutter personalets arbejde når middagen er afviklet.
Ved selskaber fra 14 til 22 personer anbefaler vi at man tilkøber 1 tjener/kok.
Ved selskaber fra 22 til 30 personer anbefaler vi at man tilkøber 2 tjenere/kokke.
Booking oversigt
Beskrivelse | Information | Antal | Pris |
---|---|---|---|
Discount : | |||
Total : |