PRIVATE DINING

EN EKSKLUSIV GASTRONOMISK RESTAURANTOPLEVELSE I DIT EGET HJEM

Invitér dit livs kærlighed, dine venner, kolleger eller kom tættere på dine kunder. Overlad dit køkken til os for en aften, sæt dig til bords med dine gæster og læn dig tilbage, så sørger vi for en ekstraordinær spiseoplevelse med forrygende vine

Forkæl dine gæster med en personlig og uforstyrret oplevelse, leveret af prisvindende kokke med erfaring fra nogle af landets bedste restauranter.

Kompromisløs gastronomi

Vi giver alt, hvad vi har, i hver eneste servering, og vi er kompromisløse, når vi håndplukker råvarer og samarbejdspartnere. Vi vælger:

Vi sætter en ære i at lave mad, der ikke bare smager ualmindeligt godt, men også afspejler sæsonen.

Vores omdrejningspunkt er velsmag i alle dens aspekter, og vi gør os ligeledes umage med at skabe en smuk, æstetisk oplevelse på tallerkenen.

Ingen begivenheder er ens, så lad os tage en snak om, hvad der kan gøre jeres aften til lige det, som du drømmer om.

LAD OS VÆLGE DEN PERFEKTE VIN TIL MADEN

Det er en ofte undervurderet kunst at vælge den perfekte vin til maden. Når man møder den helt rigtige parring, kan det være en magisk kombination og smagsoplevelse, ligesom den forkerte vin kan dæmpe glæden over en ellers helt vidunderlig madoplevelse.

Lad os vælge vinene. Det giver god mening.

For allerede mens vi udvælger råvarerne og gennemtænker menuen, kredser tankerne om den helt rigtige vin, der harmonerer med maden. Vi dufter og smager os frem til det gode match mens vi komponerer menuen.

Vi har et tæt samarbejde med nogle af branchens bedste leverandører, som vi løbende sparrer med og smager mad og vin op mod hinanden.

 

Alt det essentielle til en mindeværdig gastronomisk oplevelse.

En restaurantoplevelse i private rammer med snacks, 2 retter samt dessert.

Sanserne tilfredsstilles effektivt inden for et par timer.

 

Snacks

Puffet havgus med asier og citrontimian

Krustade med citron og ørredrogn

Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Brød 

Friskbagt surdejsbrød med pisket smør

 

Forret 

Saltet kammusling med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Hovedret 

Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Dessert 

Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

 

Menu  :  895,-

Vin  :  445,-

 

Opgraderet vinmenu  :  595,-

 

 

Alt det essentielle til en mindeværdig gastronomisk oplevelse.

En restaurantoplevelse i private rammer med snacks, 3 retter samt dessert.

Sanserne tilfredsstilles effektivt inden for et par timer.

 

 

Snacks 

Puffet havgus med asier og citrontimian 

Krustade med citron og ørredrogn 

Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke 

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Brød 

Friskbagt surdejsbrød med pisket smør 

 

Forret 

Saltet kammusling med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie 

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Mellemret 

Pocheret kulmule med kantareller, spinat og champagne beurre blanc 

– Bread and butter – Chardonnay 2020

 

Hovedret 

Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez 

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Dessert 

Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33% 

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Menu  :  995,-

Vin  :  545,-

 

Opgraderet vinmenu  :  695,-

 

 

Det ultimative vi kan præstere efter 15 års dedikation.

 

Afsæt hele din aften, giv slip og glem tiden.

Hver servering er en kærlighedserklæring.

Ønsket om at fremdrive det bedste og formidle det bedst muligt.

 

 

Puffet havgus med asier og citrontimian

Krustade med citron og ørredrogn

Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke

Vaffel med Mangalitzaskinke og sort trøffel

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Saltet Kingfish med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Salat af dansk sorthummer med geleret tomatsuppe, mandelolie og syltet hyldeblomst

Pocheret pighvar med kantareller, spinat og champagne beurre blanc

– Bread and butter – Chardonnay 2020

 

Løgboullion med citrusurter og Prunier Classique caviar

– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019

 

Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Menu  :  1995,-

Vin  :  745,-

 

Opgraderet vinmenu  :  945,-

 

 

Det ultimative vi kan præstere efter 15 års dedikation.

 

Afsæt hele din aften, giv slip og glem tiden.

Hver servering er en kærlighedserklæring.

Ønsket om at fremdrive det bedste og formidle det bedst muligt.

 

 

Puffet havgus med asier og citrontimian

Krustade med citron og ørredrogn

Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke

Vaffel med Mangalitzaskinke og sort trøffel

Kongekrabbe med fermenteret honning og syltet kombu

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Olivenolieis med Prunier Oscietra caviar

Saltet Kingfish med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Salat af dansk sorthummer med geleret tomatsuppe, mandelolie og syltet hyldeblomst

Pocheret pighvar med kantareller, spinat og champagne beurre blanc

– Bread and butter – Chardonnay 2020

 

Løgboullion med citrusurter og Prunier Classique caviar

Stegt andelever med abrikos, fermenteret honning og timurpeber

– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019

 

Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Fåremælksyoghurt med citronverbena

Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Menu  :  2495,-

Vin  :  745,-

 

Opgraderet vinmenu  :  945,-

 

GET STARTED

0$

Tak, vi kontakter dig snarest muligt

Planlæg dit næste arrangement

895,- pr. person
995,- pr. person
1995,- pr. person
2495,- pr. person
VINMENU

Vinmenu: 445,- 
Vinmenu: 545,- 
Vinmenu: 745,- 

Opgraderet Vinmenu: 595,- 
Opgraderet vinmenu: 695,- 
Opgraderet Vinmenu: 945,- 
TILKØB



PERSONALE

Booking oversigt

Beskrivelse Information Pris
Discount :
Total :

0$

Vælg for at gå videre

Gæster


For at få den bedst mulige oplevelse ud af jeres aften anbefaler vi altid at I tilkøber den rette mængde personale til jeres arrangement.

Hvorvidt det ekstra personale vil være en kok eller en tjener vil afhænge af hvad der passer bedst til den enkelte reservation.

Medmindre andet er aftalt slutter personalets arbejde når middagen er afviklet.



Ved selskaber fra 14 til 22 personer anbefaler vi at man tilkøber 1 tjener/kok.


Ved selskaber fra 22 til 30 personer anbefaler vi at man tilkøber 2 tjenere/kokke.




Transport tillæg;
Indenfor 45km af Kbh centrum - 0,-
Udenfor 45km af Kbh centrum - 600,- inkl. moms
Fyn 1500,- inkl. moms
Jylland 2000,- inkl. moms
Bornholm 4500,- inkl. moms

Minimumsbeløb: 15.000,- fredage og lørdage.
Vi imødekommer som udgangspunkt ikke forespørgsler på under 15.000,- fredage og lørdage.

Booking oversigt

Beskrivelse Information Pris
Discount :
Total :

0$

Vælg for at gå videre

Pris

Booking oversigt

Beskrivelse Information Pris
Discount :
Total :