Presse

Prisregn over madens hverdagshelte

De seneste år har stået på mange prøvelser, som har vist, hvor innovativ og omstillingsparat fødevarebranchen er. Det skinnede igennem, da årets fødevarepriser ved Fødevaredagen blev uddelt.

Nikolaj Schmidt Skadborg named Scandinavia's best young chef

Nikolaj Schmidt Skadborg, fra Danmark, er udnævnt til Skandinaviens bedste unge kok i konkurrencen “S.Pellegrino Young Chef”s verdensomspændende jagt på talent og på den bedste unge kok I verden.

Sublim kokkekunst og kurvand

I sidste uge holdte San Pellegrino for anden gang de uofficielle verdensmesterskaber for unge kokke i Milano. Konkurrencen hedder passende Young Chef, og i år var danske Nikolaj Skadborg fra Restaurant Sletten med for at repræsentere Norden og Danmark. 

De her danske kokke stiller op til VM i gelé

Landsholdet har allerde vundet guld i disciplinen ‘buffet’, og vi var med i træningslejren, da kokkene forberedte sig i at overtrække et koldt bord med gelé.

Kokkelandsholdet henter guldmedalje til Danmark

Op til verdens-mesterskaberne er kokkelandsholdet blevet trænet på College 360 i Silkeborg af faglærer og teammanager Ulla Pedersen.

Kokkelandshold regner med at hente VM-guld

I weekenden begynder VM for kokkelandshold i Luxembourg, og der er på forhånd store forventninger til Danmark, som deltager med både Kokkelandsholdet for seniorer, Kokkelandsholdet for juniorer og Cateringlandsholdet.

Kokkelandsholdet klar til VM i Luxembourg

De tre danske kokkelandshold – Kokkelandsholdet (senior), Kokkelandsholdet (junior) og Cateringlandsholdet melder alt klar til kommende uges VM i Luxembourg.

Uddannet under Pasfall: Nu vil han være Årets Kok

Nikolaj Skadborg, uddannet under Thomas Pasfall på Munkebo Kro, dyster tirsdag om at blive Årets Kok 2017.

Rudkøbing-dreng dyster om at blive Årets Kok

Rudkøbing og København: Nikolaj Skadborg, 29, voksede op i Rudkøbing, blev udlært som kok hos Thomas Pasfall på Munkebo Kro i 2012. Han arbejder i dag som kok på Restaurant Sletten i Humlebæk og har i fire år været en del af det danske kokkelandshold.

En overraskelse med manér!

Nikolajs stil er meget enkel og æstetisk. Perfekt efter min smag. Maden er ret elegant anrettet og smagen er bare lige i øjet. Man behøver altså ikke være mere end almindelig begavet for fornemme hvorfor han er en del af kokkelandsholdet.

Store forventninger til kokkelandsholdet ved VM

Der er store forventninger til KOKKELANDSHOLDET (senior), KOKKELANDSHOLDET (junior) og CATERINGLANDSHOLDET, når VM skydes i gang på søndag i Luxembourg.

Lokalt kokketalent modtog sølv i konkurrence om årets bedste kok

Kokken Nikolaj Skadborg fra Restaurant Sletten modtog tirsdag aften en andenplads i konkurrencen som årets kok 2017.

Vores Essentielle Oplevelse - 7 serveringer


 

Snacks

Puffet havgus med asier og citrontimian

Krustade med citron og ørredrogn

Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Brød 

Friskbagt surdejsbrød med pisket smør

 

Forret 

Saltet kammusling med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Hovedret 

Oksemørbrad med porrer med saltede pærer og Pedro ximénez

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Dessert 

Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Menu  :  895,-

Vin  :  445,-

 

Opgraderet vinmenu  :  595,-

This will close in 0 seconds

Vores Essentielle Oplevelse - 8 serveringer


 

Snacks 

Puffet havgus med asier og citrontimian

Krustade med citron og ørredrogn

Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Brød 

Friskbagt surdejsbrød med pisket smør

 

Forret 

Saltet kammusling med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Mellemret 

Pocheret kulmule med kantareller, spinat og champagne beurre blanc

– Bread and butter – Chardonnay 2020

 

Hovedret 

Oksemørbrad med porrer med saltede pærer og Pedro ximénez

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Dessert 

Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Menu  :  995,-

Vin  :  545,-

 

Opgraderet vinmenu  :  695,-

This will close in 0 seconds

Vores Ultimative Oplevelse - 11 serveringer


 

Puffet havgus med asier og citrontimian

Krustade med citron og ørredrogn

Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke

Vaffel med Mangalitzaskinke og sort trøffel

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Saltet Kingfish med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Salat af dansk sorthummer med geleret tomatsuppe, mandelolie og syltet hyldeblomst

Pocheret pighvar med kantareller, spinat og champagne beurre blanc

– Bread and butter – Chardonnay 2020

 

Løgboullion med citrusurter og Prunier Classique caviar

– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019

 

Oksemørbrad med porrer med saltede pærer og Pedro ximénez

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Menu  :  1995,-

Vin  :  745,-

 

Opgraderet vinmenu  :  945,-

This will close in 0 seconds

Vores Ultimative Oplevelse - 14 serveringer


 

Puffet havgus med asier og citrontimian

Krustade med citron og ørredrogn

Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke

Vaffel med Mangalitzaskinke og sort trøffel

Kongekrabbe med fermenteret honning og syltet kombu

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Olivenolieis med Prunier Oscietra caviar

Saltet Kingfish med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Salat af dansk sorthummer med geleret tomatsuppe, mandelolie og syltet hyldeblomst

Pocheret pighvar med kantareller, spinat og champagne beurre blanc

– Bread and butter – Chardonnay 2020

 

Løgboullion med citrusurter og Prunier Classique caviar

Stegt andelever med abrikos, fermenteret honning og timurpeber

– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019

 

Oksemørbrad med porrer med saltede pærer og Pedro ximénez

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Fåremælksyoghurt med citronverbena

Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Menu  :  2495,-

Vin  :  745,-

 

Opgraderet vinmenu  :  945,-

This will close in 0 seconds

Our Essential Experience - 7 courses


 

Snacks

Puffed Havgus cheese with pickled gherkins and lemon thyme

Crustade with lemon and trout roe

Tart with langoustine and marinated broccoli stems

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Bread 

Freshly baked sourdough bread with whipped butter

 

Starter

Salted scallop with mustard greens, fermented melon, and pumpkin seed oil

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Main course

Beef tenderloin with leeks, salted pears and Pedro ximénez

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Dessert 

Raspberry sorbet with marigold and Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Menu  :  895 DKK

Wine Pairing  :  445 DKK

 

Upgraded Wine Pairing  :  595 DK

This will close in 0 seconds

Our Essential Experience - 8 courses


 

Snacks 

Puffed Havgus cheese with pickled gherkins and lemon thyme

Crustade with lemon and trout roe

Tart with langoustine and marinated broccoli stems

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Bread 

Freshly baked sourdough bread with whipped butter

 

Starter

Salted scallop with mustard greens, fermented melon, and pumpkin seed oil

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Intermediate Course

Poached hake with chanterelles, spinach, and champagne beurre blanc

– Bread and butter – Chardonnay 2020

 

Main Course

Beef tenderloin with leeks, salted pears and Pedro ximénez

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Dessert 

Raspberry sorbet with marigold and Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Menu  :  995 DKK

Wine Pairing  :  545 DKK

 

Upgraded Wine Pairing  :  695 DKK

This will close in 0 seconds

Our Ultimate Experience - 11 courses


 

Puffed Havgus cheese with pickled gherkins and lemon thyme

Crustade with lemon and trout roe

Tart with langoustine and marinated broccoli stems

Waffle with Mangalitza ham and black truffle

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Salted Kingfish with mustard greens, fermented melon, and pumpkin seed oil

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Salad of Danish langoustine with gelled tomato soup, almond oil, and pickled elderflower

Poached turbot with chanterelles, spinach, and champagne beurre blanc

– Bread and butter – Chardonnay 2020

 

Onion bouillon with citrus herbs and Prunier Classique caviar

– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019

 

Beef tenderloin with leeks, salted pears and Pedro ximénez

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Raspberry sorbet with marigold and Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Menu  :  1995 DKK

Wine Pairing  :  745 DKK

 

Upgraded Wine Pairing  :  945 DKK

This will close in 0 seconds

Our Ultimate Experience - 14 courses


 

Puffed Havgus cheese with pickled gherkins and lemon thyme

Crustade with lemon and trout roe

Tart with langoustine and marinated broccoli stems

Waffle with Mangalitza ham and black truffle

King crab with fermented honey and pickled kombu

– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.

 

Olive oil ice cream with Prunier Oscietra caviar

Salted Kingfish with mustard greens, fermented melon, and pumpkin seed oil

– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021

 

Salad of Danish langoustine with gelled tomato soup, almond oil, and pickled elderflower

Poached turbot with chanterelles, spinach, and champagne beurre blanc

– Bread and butter – Chardonnay 2020

 

Onion bouillon with citrus herbs and Prunier Classique caviar

Pan-seared duck liver with apricot, fermented honey, and timur pepper

– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019

 

Beef tenderloin with leeks, salted pears and Pedro ximénez

– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019

 

Sheep's milk yogurt with lemon verbena

Raspberry sorbet with marigold and Original Beans Yuna Edel Weiss 33%

– Allandale Botrytis Viognier 2017

 

Menu  :  2495 DKK

Wine Pairing  :  745 DKK

 

Upgraded Wine Pairing  :  945

This will close in 0 seconds