Presse

Prisregn over madens hverdagshelte

De seneste år har stået på mange prøvelser, som har vist, hvor innovativ og omstillingsparat fødevarebranchen er. Det skinnede igennem, da årets fødevarepriser ved Fødevaredagen blev uddelt.

Nikolaj Schmidt Skadborg named Scandinavia's best young chef

Nikolaj Schmidt Skadborg, fra Danmark, er udnævnt til Skandinaviens bedste unge kok i konkurrencen “S.Pellegrino Young Chef”s verdensomspændende jagt på talent og på den bedste unge kok I verden.

Sublim kokkekunst og kurvand

I sidste uge holdte San Pellegrino for anden gang de uofficielle verdensmesterskaber for unge kokke i Milano. Konkurrencen hedder passende Young Chef, og i år var danske Nikolaj Skadborg fra Restaurant Sletten med for at repræsentere Norden og Danmark. 

De her danske kokke stiller op til VM i gelé

Landsholdet har allerde vundet guld i disciplinen ‘buffet’, og vi var med i træningslejren, da kokkene forberedte sig i at overtrække et koldt bord med gelé.

Kokkelandsholdet henter guldmedalje til Danmark

Op til verdens-mesterskaberne er kokkelandsholdet blevet trænet på College 360 i Silkeborg af faglærer og teammanager Ulla Pedersen.

Kokkelandshold regner med at hente VM-guld

I weekenden begynder VM for kokkelandshold i Luxembourg, og der er på forhånd store forventninger til Danmark, som deltager med både Kokkelandsholdet for seniorer, Kokkelandsholdet for juniorer og Cateringlandsholdet.

Kokkelandsholdet klar til VM i Luxembourg

De tre danske kokkelandshold – Kokkelandsholdet (senior), Kokkelandsholdet (junior) og Cateringlandsholdet melder alt klar til kommende uges VM i Luxembourg.

Uddannet under Pasfall: Nu vil han være Årets Kok

Nikolaj Skadborg, uddannet under Thomas Pasfall på Munkebo Kro, dyster tirsdag om at blive Årets Kok 2017.

Rudkøbing-dreng dyster om at blive Årets Kok

Rudkøbing og København: Nikolaj Skadborg, 29, voksede op i Rudkøbing, blev udlært som kok hos Thomas Pasfall på Munkebo Kro i 2012. Han arbejder i dag som kok på Restaurant Sletten i Humlebæk og har i fire år været en del af det danske kokkelandshold.

En overraskelse med manér!

Nikolajs stil er meget enkel og æstetisk. Perfekt efter min smag. Maden er ret elegant anrettet og smagen er bare lige i øjet. Man behøver altså ikke være mere end almindelig begavet for fornemme hvorfor han er en del af kokkelandsholdet.

Store forventninger til kokkelandsholdet ved VM

Der er store forventninger til KOKKELANDSHOLDET (senior), KOKKELANDSHOLDET (junior) og CATERINGLANDSHOLDET, når VM skydes i gang på søndag i Luxembourg.

Lokalt kokketalent modtog sølv i konkurrence om årets bedste kok

Kokken Nikolaj Skadborg fra Restaurant Sletten modtog tirsdag aften en andenplads i konkurrencen som årets kok 2017.

Book din gastronomiske oplevelse

Kontakt os

Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål angående dit kommende arrangement.

Tel: +45 30 20 12 80

Telefonen er åben mandag til torsdag kl. 08.00 – 16.00 Fredag kl. 08.00 – 14.00

Email: kontakt@skadborgdining.dk