EVENTS

Vi leverer ekstraordinære madoplevelser fra to til flere tusinde gæster.

Vi iscenesætter gerne jeres næste begivenhed, om så det er den eksklusive forretningsmiddag, festen i firmaet eller den helt store private fejring. Vi skræddersyr hver enkelt begivenhed efter jeres ønsker og drømme, så I får en uforglemmeligt fest.

Læs mere her om BRYLLUP og se hvordan vi hjalp Line og Mads med maden til deres livs vigtigste fest

SKRÆDDERSYEDE GASTRONOMISKE OPLEVELSER

Vores team af prisvindende kokke med erfaring fra nogle af landets bedste restauranter, sætter en ære i at komponere menuer, som gæsterne sent glemmer. Vores nærværende og professionelle tjenere sørger for smil på læben hos gæsterne, og afviklerne sikrer en velgennemført begivenhed fra start til slut.

Vi er dedikerede til at finde løsninger i et tæt samarbejde med vores kunder og professionelle leverandører. Vi skræddersyr hver enkelt begivenhed efter jeres ønsker og drømme, så I får en uforglemmelig dag eller aften. At tilpasse maden og måltidet til den enkelte begivenhed er en af vores spidskompetencer.

LUKSUS CATERING TIL HVER EN LEJLIGHED

”Ingen fester er hverken for store eller for små, og vi møder uden tøven enhver udfordring med løsninger. Vi leverer gerne det hele; mad, vin, borde, stole, serveringspersonale, garderobe - og hvis der ikke er et køkken, så tager vi ét med!"

- Nikolaj Skadborg

VI TAGER GERNE ALT MED – OGSÅ KØKKENET!

Vi har gennem tiden leveret store madoplevelser under vidt forskellige forhold – både i nogle af landets smukkeste lokaler, hvor intet manglede samt rå lokaler uden køkken.

Intet problem. Vi tager vores eget køkken med.

Vi har moderne, transportabelt udstyr, der gør det muligt at opstille et fuldt udstyret køkken og levere
gastronomi på højeste niveau under alle forhold.

LAD OS VÆLGE DEN PERFEKTE VIN TIL MADEN

Det er en ofte undervurderet kunst at vælge den perfekte vin til maden. Når man møder den helt rigtige parring, kan det være en magisk kombination og smagsoplevelse, ligesom den forkerte vin kan dæmpe glæden over en ellers helt vidunderlig madoplevelse.

Lad os vælge vinene. Det giver god mening.

For allerede mens vi udvælger råvarerne og gennemtænker menuen, kredser tankerne om den helt rigtige vin, der harmonerer med maden. Vi dufter og smager os frem til det gode match mens vi komponerer menuen.

Vi har et tæt samarbejde med nogle af branchens bedste leverandører, som vi løbende sparrer med og smager mad og vin op mod hinanden.

BRYLLUP - MADEN TIL DIT LIVS VIGTIGSTE FEST


Det er en særlig stor ære at blive betroet med maden til et bryllup, og det er en tillidserklæring, vi tager dybt seriøst. For brudeparret er det en af de vigtigste dage i deres liv.

Fra allerførste kontakt imellem os og det kommende brudepar, er vores vigtigste opgave at lytte. Lytte på drømme, ønsker og forventninger til den store dag. Vi foreslår aldrig faste menuer og usmidige pakkeløsninger, for ingen drømme er ens. Men vi gør det nemt for jer, for når vi har lyttet, skræddersyer vi menu og madoplevelse efter jeres ønsker, og sikrer en velgennemført fest fra start til slut. Vi hjælper også gerne med gode løsninger til bar, natmad – og det smukke lokale, der skal huse jeres fest.

Vi vil gøre vores for at skabe ro, tryghed og velsmag. Det er ikke kun brudeparret, der skal være det perfekte match, det skal kokkene, tjenerne, maden og vinene også. Så lad os mødes til en helt uforpligtende snak og se om kemien er der.


Læs mere om hvordan vi hjalp Line og Mads med maden til deres livs vigtigste fest længere nede

LINE & MADS 2. SEPTEMBER 2023

Vores seneste bryllup var et af de smukkeste, vi har været med til. Line og Mads blev gift i Marmorkirken, og vores indsats startede med bobler og bryllupskage på Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Herefter tog de 80 gæster på havnerundfart, stod af ved Copenhagen Island og blev eskorteret i cykeltaxaer til Cph Foodspace, hvor der var reception med snacks og endnu flere bobler. Receptionen bød på små mundrette serveringer med blandt andet kyllingechips, saltet kammusling og friteret krabbe.

Herefter blev de ført til bords, hvor de nød den 3-retters menu, som vi var kommet frem til ud fra deres ønsker. Menuen bød på friskfanget torsk, dansk økologisk okse, samt hvid chokolade og bær, alt sammen ledsaget af fremragende vine.

Efter middagen blev der serveret kaffe, likør og fyldte chokolader. Resten af natten bød på fest, hvor de dansede til den lyse morgen.

Kl. 02 serverede vi sliders til de nattesultne, og dem var der mange af efter energiudladningerne på dansegulvet.

GET STARTED

0$

Tak, vi kontakter dig snarest muligt

Planlæg jeres næste event

Vi skræddersyr hver enkelt begivenhed og menu efter jeres ønsker og budget,

så I får en uforglemmelig dag eller aften.

Vi har stor erfaring i at komponere menuer, der kan opfylde de fleste gastronomiske drømme.


Vi imødekommer som udgangspunkt ikke forespørgsler på under 15.000,- fredage og lørdage.


Alle priser er inklusiv moms.

TILKØBBooking oversigt

Beskrivelse Information
Discount :
Total :

0$

Vælg for at gå videre

Booking oversigt

Beskrivelse Information
Discount :
Total :

Nogle af de kunder vi har leveret mad og vin til er