BUSINESS DINING
Vi skræddersyr hver enkelt begivenhed efter jeres ønsker, så I får en uforglemmelig dag eller aften, der ligeledes afspejler virksomhedens værdier.
At tilpasse maden og måltidet til den enkelte begivenhed er en af vores spidskompetencer.
PLEJ DINE FORRETNINGSFORBINDELSER
- Forretningsmøder
- Bestyrelses & partner middage
- Closing dinners
- Receptioner
- Firmafester
VI TAGER GERNE ALT MED – OGSÅ KØKKENET!
Vi har gennem tiden leveret store madoplevelser under vidt forskellige forhold – både i nogle af landets smukkeste lokaler, hvor intet manglede samt rå kontormiljøer uden køkken.
Intet problem. Vi tager vores eget køkken med.
Vi har moderne, transportabelt udstyr, der gør det muligt at opstille et fuldt udstyret køkken og levere gastronomi på højeste niveau til selv de mest kræsne virksomheder.
TAG MED TIL FORRETNINGSMIDDAG HOS INDSATS
Se klip fra vores aften hos Indsats, hvor vi både leverede mad, vin og tilmed et køkken, så værten og gæsterne blot skulle læne sig tilbage, nyde, smage og hygge sig.
”Professionalitet og diskretion ved forretningsmøder og intime middage ligger os meget på sinde. Vi sørger for en uforstyrret oplevelse, hvor det er maden, der gør sig bemærket”
-Nikolaj Skadborg
Kombiner mødet med en eksklusiv gastronomisk oplevelse.
Middagen kan eksekveres på under en time.
Brød
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Forret
Saltet kammusling med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Hovedret
Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Menu : 495,-
Vinmenu : 245,-
Kombiner mødet med en eksklusiv gastronomisk oplevelse.
Middagen kan eksekveres på under en halvanden time.
Brød
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Forret
Saltet kammusling med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Hovedret
Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Dessert
Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Menu : 595,-
Vinmenu : 345,-
Minimum 30 pers.
Gourgeres med ostecreme
Kyllingechips med gærcreme
Torskesoufflé med syltet selleri
Krustade med blåmuslingesalat og tomatconfit
Hummerbisque med braiseret fennikel og grillet citronpuré
Kalverilette med syltet sennep og brøndkarse
Franske citrontærter med marengs
295,-
Planlæg din næste forretningsmiddag
Vores Business Dining pakker tilbydes mandag til torsdag, samt fredag frokost.
Alle skrevne priser er inklusiv moms.
Booking oversigt
Beskrivelse | Information | Pris | |
---|---|---|---|
Discount : | |||
Total : |
0$
Gæster
Ved Business Dining middage pålægges der løn til afvikler: 2500,-
For at få den bedst mulige oplevelse ud af jeres aften anbefaler vi altid at I tilkøber den rette mængde personale til jeres arrangement.
Hvorvidt det ekstra personale vil være en kok eller en tjener vil afhænge af hvad der passer bedst til den enkelte reservation.
Medmindre andet er aftalt slutter personalets arbejde når middagen er afviklet.
Ved selskaber fra 14 til 22 personer anbefaler vi at man tilkøber 1 tjener/kok.
Ved selskaber fra 22 til 30 personer anbefaler vi at man tilkøber 2 tjenere/kokke.
Booking oversigt
Beskrivelse | Information | Pris | |
---|---|---|---|
Discount : | |||
Total : |
0$
Pris
Nogle af de kunder vi har leveret mad og vin til er












