VI LEVERER GASTRONOMISKE OPLEVELSER

Vores team af prisvindende kokke med erfaring fra nogle af landets bedste restauranter, sætter en ære i at komponere menuer, som gæsterne sent glemmer. Vores nærværende og professionelle tjenere sørger for smil på læben, og afviklerne sikrer en velgennemført begivenhed fra start til slut.

Om os

Bag Skadborg Dining står Nikolaj Skadborg.

Nikolaj har brugt de sidste 15 år på at begå sig på nogle af landets bedste restauranter og har sideløbende tilbragt 8 år på Det Danske Kokkelandshold. Herudover har han selv udmærket sig ved konkurrencer i både ind- og udland.

I 2018 gik han selvstændig med et brændende ønske om at skabe eksklusive gastronomiske oplevelser i private hjem på linje med toprestauranterne.

Vi er blevet taget rigtig godt imod siden vores spæde start i 2018, og sidenhen er vi vokset støt og sikkert.

Undervejs har vi måtte udvide vores lokaler 2 gange, til trods for at være i en af de hårdest ramte brancher under corona.

 

Når kokken kommer

Vores kok skal have adgang til et almindeligt udstyret køkken, for at kunne tilberede og anrette menuen. Med dette menes adgang til:

Vores personale står for alt vedr. mad og servering. Vi medbringer altid selv alle køkkenredskaber og håndredskaber, og efterlader køkkenet i samme stand som da vi ankom. Så I skal bare sætte jer til bords, og nyde hvert minut med jeres gæster.

Ved middage på op til 20 personer medbringer vi selv tallerkner som maden serveres på, mens i selv sørger for glas og bestik. Såfremt I ønsker at leje service eller vil overlade borddækningen til os er dette muligt efter aftale. Så slipper I for alt besværet og får service og glas, der passer til menuen.

For info og uforpligtende tilbud, kontakt os på kontakt@skadborgdining.dk eller tlf. +45 30201280.

Vilkår

Kvalitetssikring

Såfremt enkelte råvarer ikke kan fremskaffes eller ikke lever op til vores standarder, forbeholder vi os retten til at foretage visse ændringer i menuen. Dette oplyses forud for middagen.

Allergier og præferencer

Allergier og præferencer (f.eks. vegetar, laktoseintolerans m.m.)., skal oplyses senest 7 dage før arrangementet finder sted.

Forhold

Vores kok skal have adgang til et almindeligt udstyret køkken, for at kunne tilberede og anrette menuen. Med dette menes adgang til et almindeligt komfur, ovn, køl, frys og håndvask.

Ændringer

Ændringer i bestilling kan foretages indtil 7 dage før arrangement. Herefter påbegyndes indkøb af råvarer samt forberedelse af arrangementet og ændringer vil således kun være muligt mod en merbetaling. 

Aflysning

Ved aflysning mindre end 10 dage før arrangementet forbeholder vi os retten til at tilbageholde 50 % af det aftalte beløb. 

Betaling

Ved alle bookinger betales depositum på 50 % af det samlede beløb. Booking er ikke endelig før depositum er modtaget. Restregning fremsendes efter endt arrangement og bedes betalt inden 8 dage.

Bliv en del af holdet

Vi er en dynamisk virksomhed som lever af store oplevelser til både store og små begivenheder.

Vi har ofte brug for en ekstra hånd både i køkkenet og på gulvet. Så hvis du er frisk, energisk og har hænderne skruet ordenligt på vil vi gerne høre fra dig.

kontakt@skadborgdining.dk

 

CV

Udmærkelser

2011 Assistent ved Årets kok

2011 Assistent ved Kartoffelprisen – Bronze

2012 Assistent ved Årets kok

2012 Børsen Young chef – Sølv

2012 Sølv ved svendeprøven

2012 De Fynske mesterskaber for kokkeelever – Guld

2012 Årets håndværker 2012

2013-2019 Medlem af Det Dansk Kokkelandshold

2014 Linie Award – Silver

2014 IKA Culinary Olympics – Gold & Silver medal

2016 IKA Culinary World Cup – Gold & Silver medal

2017 Årets kok / Danish National Chef of the year – Sølv

2018 IKA Culinary Olympics – Gold & Silver medal – 3rd overall

2016 S. Pellegrino Young chef – Scandinavian winner

Leverandører & Bæredygtighed

Vi er stolte af at arbejde sammen med de mest engagerede leverandører i Danmark, hvor bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er i fokus.”

Ingwersen

Ingwersen frugt og grønt blev grundlagt som grønthandler i 1904 på Frederiksberg og har mere end 100 års erfaring med levering af frugt og grønt. Vi kræser for detaljen og vil gerne sikre Danmark som et fortsat gastronomisk foregangsland. Vi vægter økologiske råvarer højt og har danske og lokale råvarer i centrum.

Firskerikajen

Fiskerikajen er grundlagt af en fisker og to kokke. Vores virksomhed vokser ud af en passion for den rene råvare og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet. Vi kender kokkene og vi kender fiskerne, og vi vælger at støtte det skånsomme kystfiskeri.

Grambogård

Kød fra Grambogård skal altid skabe de bedste forudsætninger for at servere spiseoplevelser i særklasse, som løfter retten til også at være en holdning til dyrevelfærd.

Siden 1999 har vi rendyrket hvert eneste led i rejsen fra stald til bord. Fra udvælgelsen af landmænd, de høje krav til kvaliteten i dyrene, til måden slagteren håndskærer kødet på. I Grambogård har vi en mission om at levere en kvalitet, der er så god, at den kan blive til spiseoplevelser i særklasse. Vi går hele vejen for at sikre kvaliteten i alle vores handlinger, og det er med stolthed, at vi sender kødet ud af slagteriet og ind i køkkenerne.

Condi

Siden 1958 har Condi stræbet på at være en god samarbejdspartner for landets konditorer, bagere og kokke. Condi har et omfattende sortiment af kvalitetsvarer, der løbende bliver udbygget i samarbejde med kunderne. Condi har et stort specialsortiment, herunder produktion af emballage efter kundeønske. Bag Condi står branchens mest erfarne team. Et team af fagfolk, og kunder med de særlige behov som branchen kræver.