Profiterolles med laksetartar
Anderilette med syltede svampe & timian
Puffede øllebrødschips med sourcream & onion
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Saltet kammusling med muslingefløde, syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Dampet vesterhavstorsk med havgus, spidskål & skummende fiskefumé
– Bread and butter – Chardonnay 2020
Grillet grisenakke med græskar, syltede blommer & yuzu
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Mandarinsorbet med sprød marengs, kandiseret abrikos og citronmelisse
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Mad 745,- pr. person
Vin 445,- pr. person
Min 10 pers. Ved bookinger uden vinmenu
This will close in 0 seconds
Profiterolles med laksetartar
Anderilette med syltede svampe & timian
Puffede øllebrødschips med sourcream & onion
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Saltet kammusling med muslingefløde, syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Dampet vesterhavstorsk med havgus, spidskål & skummende fiskefumé
– Bread and butter – Chardonnay 2020
Grillet grisenakke med græskar, syltede blommer & yuzu
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Mandarinsorbet med sprød marengs, kandiseret abrikos og citronmelisse
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Mad 745,- pr. person
Vin 445,- pr. person
Min 10 pers. Ved bookinger uden vinmenu
This will close in 0 seconds
Sprød krustade med salat af vagtel & æble
Klaverilette med syltede svampe & timian
“Puffet” Havgus med syltede asier
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Saltet multe med syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Dampet vesterhavstorsk med havgus, spidskål & skummende fiskefumé
– Bread and butter – Chardonnay 2020
Tatar af okseinderlår med tørret oksehjerte & rehydrerede rødbeder
– Dutton-Goldfield – Dutton Ranch Pinot Noir 2018
Terrine af bæredygtig foie gras med fermenteret honning, æble
– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019
Grillet gris fra Birthesminde med græskar, syltede blommer & yuzu
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Mandarinsorbet med sprød marengs, kandiseret abrikos og citronmelisse
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Mad 1095,- pr. person
Vin 745,- pr. person
Min. 8 pers. Ved bookinger uden vinmenu
This will close in 0 seconds