PRIVATE DINING
EN EKSKLUSIV GASTRONOMISK RESTAURANTOPLEVELSE I DIT EGET HJEM
Invitér dit livs kærlighed, dine venner, kolleger eller kom tættere på dine kunder. Overlad dit køkken til os for en aften, sæt dig til bords med dine gæster og læn dig tilbage, så sørger vi for en ekstraordinær spiseoplevelse med forrygende vine
OM PRIVATE DINING
Kompromisløs gastronomi
Vi giver alt, hvad vi har, i hver eneste servering, og vi er kompromisløse, når vi håndplukker råvarer og samarbejdspartnere. Vi vælger:
- Bæredygtigt, skånsomt fanget fisk.
- Kød fra ansvarlige producenter
- Lokale grøntsager i sæson
Vi sætter en ære i at lave mad, der ikke bare smager ualmindeligt godt, men også afspejler sæsonen.
Vores omdrejningspunkt er velsmag i alle dens aspekter, og vi gør os ligeledes umage med at skabe en smuk, æstetisk oplevelse på tallerkenen.
Ingen begivenheder er ens, så lad os tage en snak om, hvad der kan gøre jeres aften til lige det, som du drømmer om.
LAD OS VÆLGE DEN PERFEKTE VIN TIL MADEN
Det er en ofte undervurderet kunst at vælge den perfekte vin til maden. Når man møder den helt rigtige parring, kan det være en magisk kombination og smagsoplevelse, ligesom den forkerte vin kan dæmpe glæden over en ellers helt vidunderlig madoplevelse.
Lad os vælge vinene. Det giver god mening.
For allerede mens vi udvælger råvarerne og gennemtænker menuen, kredser tankerne om den helt rigtige vin, der harmonerer med maden. Vi dufter og smager os frem til det gode match mens vi komponerer menuen.
Vi har et tæt samarbejde med nogle af branchens bedste leverandører, som vi løbende sparrer med og smager mad og vin op mod hinanden.
Vores Private dining menuer
Vores Essentielle Oplevelse - 7 serveringer
Alt det essentielle til en mindeværdig gastronomisk oplevelse.
En restaurantoplevelse i private rammer med snacks, 2 retter samt dessert.
Sanserne tilfredsstilles effektivt inden for et par timer.
Snacks
Puffet havgus med asier og citrontimian
Krustade med citron og ørredrogn
Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Brød
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Forret
Saltet kammusling med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie
Hovedret
Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez
Dessert
Vores Essentielle Oplevelse - 8 serveringer
Alt det essentielle til en mindeværdig gastronomisk oplevelse.
En restaurantoplevelse i private rammer med snacks, 3 retter samt dessert.
Sanserne tilfredsstilles effektivt inden for et par timer.
Snacks
Puffet havgus med asier og citrontimian
Krustade med citron og ørredrogn
Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Brød
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Forret
Mellemret
Pocheret kulmule med kantareller, spinat og champagne beurre blanc
– Bread and butter – Chardonnay 2020
Hovedret
Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez
Dessert
Vores Ultimative Oplevelse - 11 serveringer
Det ultimative vi kan præstere efter 15 års dedikation.
Afsæt hele din aften, giv slip og glem tiden.
Hver servering er en kærlighedserklæring.
Ønsket om at fremdrive det bedste og formidle det bedst muligt.
Puffet havgus med asier og citrontimian
Krustade med citron og ørredrogn
Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke
Vaffel med Mangalitzaskinke og sort trøffel
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Saltet Kingfish med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Salat af dansk sorthummer med geleret tomatsuppe, mandelolie og syltet hyldeblomst
Pocheret pighvar med kantareller, spinat og champagne beurre blanc
– Bread and butter – Chardonnay 2020
Løgboullion med citrusurter og Prunier Classique caviar
– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019
Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Menu : 1995,-
Vin : 745,-
Opgraderet vinmenu : 945,-
Vores Ultimative Oplevelse - 14 serveringer
Det ultimative vi kan præstere efter 15 års dedikation.
Afsæt hele din aften, giv slip og glem tiden.
Hver servering er en kærlighedserklæring.
Ønsket om at fremdrive det bedste og formidle det bedst muligt.
Puffet havgus med asier og citrontimian
Krustade med citron og ørredrogn
Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke
Vaffel med Mangalitzaskinke og sort trøffel
Kongekrabbe med fermenteret honning og syltet kombu
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Olivenolieis med Prunier Oscietra caviar
Saltet Kingfish med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Salat af dansk sorthummer med geleret tomatsuppe, mandelolie og syltet hyldeblomst
Pocheret pighvar med kantareller, spinat og champagne beurre blanc
– Bread and butter – Chardonnay 2020
Løgboullion med citrusurter og Prunier Classique caviar
Stegt andelever med abrikos, fermenteret honning og timurpeber
– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019
Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Fåremælksyoghurt med citronverbena
Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Menu : 2495,-
Vin : 745,-
Opgraderet vinmenu : 945,-
Vores Private dining menuer
Vores
Essentielle Oplevelse
7 serveringer
Vores
Essentielle Oplevelse
8 serveringer
Vores
Ultimative Oplevelse
11 serveringer
Vores
Ultimative Oplevelse
14 serveringer
Planlæg din private dining
PERSONALE
TILKØB
PRIS OVERSIGT
Beskrivelse
Information
Antal
Pris
Dato
Ingen dato valgt
Transport
Indenfor 45km af Kbh centrum
Menu
Vores Essentielle Oplesvelse - 7 serveringer
1
Vinmenu
Ingen valgt
1
Tilkøb
Ingen valgt
1
Tilkøb
Ingen valgt
1
Tilkøb
Ingen valgt
1
Personale
Ingen valgt
1
Personale
Ingen valgt
1
Total
Planlæg dit næste arrangement
Booking oversigt
Beskrivelse | Information | Pris | |
---|---|---|---|
Discount : | |||
Total : |
0$
Gæster
For at få den bedst mulige oplevelse ud af jeres aften anbefaler vi altid at I tilkøber den rette mængde personale til jeres arrangement.
Hvorvidt det ekstra personale vil være en kok eller en tjener vil afhænge af hvad der passer bedst til den enkelte reservation.
Medmindre andet er aftalt slutter personalets arbejde når middagen er afviklet.
Ved selskaber fra 14 til 22 personer anbefaler vi at man tilkøber 1 tjener/kok.
Ved selskaber fra 22 til 30 personer anbefaler vi at man tilkøber 2 tjenere/kokke.
Booking oversigt
Beskrivelse | Information | Pris | |
---|---|---|---|
Discount : | |||
Total : |