PRIVATE DINING
EN EKSKLUSIV GASTRONOMISK RESTAURANTOPLEVELSE I DIT EGET HJEM
Invitér dit livs kærlighed, dine venner, kolleger eller kom tættere på dine kunder. Overlad dit køkken til os for en aften, sæt dig til bords med dine gæster og læn dig tilbage, så sørger vi for en ekstraordinær spiseoplevelse med forrygende vine
Kompromisløs gastronomi
Vi giver alt, hvad vi har, i hver eneste servering, og vi er kompromisløse, når vi håndplukker råvarer og samarbejdspartnere. Vi vælger:
- Bæredygtigt, skånsomt fanget fisk.
- Kød fra ansvarlige producenter
- Lokale grøntsager i sæson
Vi sætter en ære i at lave mad, der ikke bare smager ualmindeligt godt, men også afspejler sæsonen.
Vores omdrejningspunkt er velsmag i alle dens aspekter, og vi gør os ligeledes umage med at skabe en smuk, æstetisk oplevelse på tallerkenen.
Ingen begivenheder er ens, så lad os tage en snak om, hvad der kan gøre jeres aften til lige det, som du drømmer om.
LAD OS VÆLGE DEN PERFEKTE VIN TIL MADEN
Det er en ofte undervurderet kunst at vælge den perfekte vin til maden. Når man møder den helt rigtige parring, kan det være en magisk kombination og smagsoplevelse, ligesom den forkerte vin kan dæmpe glæden over en ellers helt vidunderlig madoplevelse.
Lad os vælge vinene. Det giver god mening.
For allerede mens vi udvælger råvarerne og gennemtænker menuen, kredser tankerne om den helt rigtige vin, der harmonerer med maden. Vi dufter og smager os frem til det gode match mens vi komponerer menuen.
Vi har et tæt samarbejde med nogle af branchens bedste leverandører, som vi løbende sparrer med og smager mad og vin op mod hinanden.


Vores Private dining menuer
Vores Essentielle Oplevelse - 7 serveringer
Alt det essentielle til en mindeværdig gastronomisk oplevelse.
En restaurantoplevelse i private rammer med snacks, 2 retter samt dessert.
Sanserne tilfredsstilles effektivt inden for et par timer.
Snacks
Puffet havgus med asier og citrontimian
Krustade med citron og ørredrogn
Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Brød
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Forret
Saltet kammusling med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie
Hovedret
Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez
Dessert
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Vores Essentielle Oplevelse - 8 serveringer
Alt det essentielle til en mindeværdig gastronomisk oplevelse.
En restaurantoplevelse i private rammer med snacks, 3 retter samt dessert.
Sanserne tilfredsstilles effektivt inden for et par timer.
Snacks
Puffet havgus med asier og citrontimian
Krustade med citron og ørredrogn
Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Brød
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
Forret
Mellemret
Pocheret kulmule med kantareller, spinat og champagne beurre blanc
– Bread and butter – Chardonnay 2020
Hovedret
Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez
Dessert
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Vores Ultimative Oplevelse - 11 serveringer
Det ultimative vi kan præstere efter 15 års dedikation.
Afsæt hele din aften, giv slip og glem tiden.
Hver servering er en kærlighedserklæring.
Ønsket om at fremdrive det bedste og formidle det bedst muligt.
Puffet havgus med asier og citrontimian
Krustade med citron og ørredrogn
Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke
Vaffel med Mangalitzaskinke og sort trøffel
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Saltet Kingfish med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Salat af dansk sorthummer med geleret tomatsuppe, mandelolie og syltet hyldeblomst
Pocheret pighvar med kantareller, spinat og champagne beurre blanc
– Bread and butter – Chardonnay 2020
Løgboullion med citrusurter og Prunier Classique caviar
– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019
Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Menu : 1995,-
Vin : 745,-
Opgraderet vinmenu : 945,-
Vores Ultimative Oplevelse - 14 serveringer
Det ultimative vi kan præstere efter 15 års dedikation.
Afsæt hele din aften, giv slip og glem tiden.
Hver servering er en kærlighedserklæring.
Ønsket om at fremdrive det bedste og formidle det bedst muligt.
Puffet havgus med asier og citrontimian
Krustade med citron og ørredrogn
Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke
Vaffel med Mangalitzaskinke og sort trøffel
Kongekrabbe med fermenteret honning og syltet kombu
– Tenuta Moraia Vermentino Maremma Toscana Brut N.V.
Olivenolieis med Prunier Oscietra caviar
Saltet Kingfish med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie
– Weingut R&A Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2021
Salat af dansk sorthummer med geleret tomatsuppe, mandelolie og syltet hyldeblomst
Pocheret pighvar med kantareller, spinat og champagne beurre blanc
– Bread and butter – Chardonnay 2020
Løgboullion med citrusurter og Prunier Classique caviar
Stegt andelever med abrikos, fermenteret honning og timurpeber
– Markus Molitor – Bernkasteler Badstube Auslese 2019
Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez
– Bodegas Vilano Crianza Tempranillo 2019
Fåremælksyoghurt med citronverbena
Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%
– Allandale Botrytis Viognier 2017
Menu : 2495,-
Vin : 745,-
Opgraderet vinmenu : 945,-
Planlæg dit næste arrangement
125,- pr. person
135,- pr. person
325,- pr. person
450,- pr. person
2500,-
Booking oversigt
Beskrivelse | Information | Pris | |
---|---|---|---|
Discount : | |||
Total : |
Booking oversigt
Beskrivelse | Information | Pris | |
---|---|---|---|
Discount : | |||
Total : |
Spørgsmål og Svar
Hvad er Private Dining?
Private Dining er en eksklusiv gastronomisk oplevelse, der bringer den intime restaurantstemning direkte ind i dit eget hjem. Du får din egen private kok, som tilbereder og serverer en skræddersyet menu, der er inspireret af de bedste restauranter, men leveret i komforten af dit hjem. En perfekt måde at fejre en særlig lejlighed på eller bare at nyde en uforglemmelig aften med venner og familie.
Hvad er inkluderet i en private dining?
Når du booker en private dining, inkluderer det din egen private kok, som tager sig af både madlavning, servering og oprydning. Ved middage på op til 20 personer medbringer vi selv alt nødvendigt service til servering af maden. I sørger selv for glas og bestik, medmindre I ønsker at leje service eller overlade borddækningen til os. Dette kan arrangeres på forhånd, så du slipper for besværet og får service og glas, der passer perfekt til menuen.
Kan menuen til min private dining tilpasses til mine ønsker og behov?
Vi er dedikerede til at levere skræddersyede gastronomiske oplevelser ud fra hvert et ønske. Vi har dog erfaret at det er bedst for begge parter med vejledende menuer.
Tager I højde for allergier og præferencer?
Ja, vi tager altid højde for allergier og præferencer, når vi tilrettelægger din private dining-oplevelse. Vi stræber efter at levere en menu, der ligger så tæt på den originale som muligt, samtidig med at vi tager hensyn til eventuelle allergier. Det er vigtigt, at du informerer os om allergier og præferencer senest 7 dage før arrangementet, så vi kan sikre, at alt er tilpasset uden ekstra omkostninger.
Hvor længe er I til stede ved en private dining?
Ved en private dining ankommer vi en time til halvanden før første servering. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at vi ankommer før.
Vores essentielle oplevelser strækker sig typisk over 3-4 timer, mens vores ultimative oplevelser typisk strækker sig over 5-6 timer.
Vi er typisk klar til at forlade adressen en halv time efter sidste servering.
Hvilke køkkenfaciliteter har I brug for?
For at kunne levere en uforglemmelig private dining-oplevelse kræver vi adgang til et normalt udstyret køkken. Det betyder, at vi skal have adgang til:
- Almindeligt komfur og ovn
- Køl og frys
- Håndvask
Vi medbringer selv alle nødvendige køkkenredskaber og sørger for at efterlade køkkenet, som vi fandt det. Så du kan slappe af og nyde din gastronomiske oplevelse, mens vores kok tager sig af resten.
Hvad skal jeg selv sørge for?
For at skabe den perfekte private dining-oplevelse skal du dække et smukt bord med bestik, glas og andre elementer, som du mener at der hører sig til den perfekte gastronomiske oplevelse (servietter, vandkarafler, bordpynt). Vi tilbyder dog også at stå for borddækningen helt eller delvist, så du kan nyde en stressfri aften. Vi ankommer et par timer før middagen for at dække op, og servicen bliver afhentet efter aftale.
Skal jeg selv stå for vinen til min Private Dining?
Vi anbefaler, at du lader os stå for vinen til din private dining. På den måde kan vi sikre, at vinen passer perfekt til menuen og bidrager til en fuldendt gastronomisk oplevelse.