Når kokken kommer

Vores kok skal have adgang til et almindeligt udstyret køkken, for at kunne tilberede og anrette menuen. Med dette menes adgang til:

Vores personale står for alt vedr. mad og servering. Vi medbringer altid selv alle køkkenredskaber og håndredskaber, og efterlader køkkenet i samme stand som da vi ankom. Så I skal bare sætte jer til bords, og nyde hvert minut med jeres gæster.

Ved middage på op til 20 personer medbringer vi selv tallerkner som maden serveres på, mens i selv sørger for glas og bestik. Såfremt I ønsker at leje service eller vil overlade borddækningen til os er dette muligt efter aftale. Så slipper I for alt besværet og får service og glas, der passer til menuen.

For info og uforpligtende tilbud, kontakt os på kontakt@skadborgdining.dk eller tlf. +45 30201280.

Kokken skal kunne kreere og anrette maden
Når kokken kommer skal han have adgang til et køkken
Surdejsbrød til alle menuer.
Kokken skal have adgang til køl og frys
Kokken skal have adgang til køkken