MASTERCLASS
EKSKLUSIV MASTERCLASS FOR DIG, DER VIL LÆRE AT LAVE MAD PÅ HØJT NIVEAU
Et ambitiøst madlavningskursus, hvor du kommer til at arbejde med nogle af klodens mest udsøgte råvarer.
Du kommer under vingerne på prisvindende kokke, der deler alt det med dig, som de har lært på nogle af landets bedste restauranter, og du kan forvente en personlig og nærværende undervisning.
Råvarer af en anden verden
Vi kan både tilbyde skræddersyet solo-masterclass, kurser fra 2-8 personer samt større grupper op til 30 ved. f.eks. teambuilding.
Du lærer at håndtere og tilberede nogle af de mest ypperlige råvarer, som marken, jorden og farvandene omkring os tilbyder. Vi følger sæsonerne og du kan glæde dig til at få hænderne på f.eks. Txogitxu okse, Bresse kylling, norske kammuslinger, pighvar, dansk sorthummer, Bora Bora vanilje, trøfler, danske asparges og andre af de eksklusive råvarer, der er bedst lige i øjeblikket.
Vi er kompromisløse når vi udvælger råvarerne, og du skal arbejde med bæredygtigt, skånsomt fanget fisk, kød fra ansvarlige producenter og lokale grøntsager i sæson
Du lærer alt fra bunden
Vi starter helt fra bunden og du lærer håndtering af råvarerne, klargøring, tilberedning og tilsmagning – og ikke mindst anretning, så du kan skabe en smuk, æstetisk oplevelse på tallerkenen.
Du bliver undervist i teknikkerne og kommer til at mestre filetering, udbening, partering, legering, stegning og alt det gastronomiske håndværk, der skal til for at skabe en madoplevelse ud over det sædvanlige.
Vi nyder vidunderlig vin, øl eller alkoholfri alternativer undervejs og til sidst sætter vi os til bords og nyder den gode mad sammen.