Leverandører & Bæredygtighed

Vi er stolte af at arbejde sammen med de mest engagerede leverandører i Danmark, hvor bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er i fokus.”

Ingwersen

Ingwersen frugt og grønt blev grundlagt som grønthandler i 1904 på Frederiksberg og har mere end 100 års erfaring med levering af frugt og grønt. Vi kræser for detaljen og vil gerne sikre Danmark som et fortsat gastronomisk foregangsland. Vi vægter økologiske råvarer højt og har danske og lokale råvarer i centrum.

Firskerikajen

Fiskerikajen er grundlagt af en fisker og to kokke. Vores virksomhed vokser ud af en passion for den rene råvare og en kompromisløs jagt på den bedste kvalitet. Vi kender kokkene og vi kender fiskerne, og vi vælger at støtte det skånsomme kystfiskeri.

Grambogård

Kød fra Grambogård skal altid skabe de bedste forudsætninger for at servere spiseoplevelser i særklasse, som løfter retten til også at være en holdning til dyrevelfærd.

Siden 1999 har vi rendyrket hvert eneste led i rejsen fra stald til bord. Fra udvælgelsen af landmænd, de høje krav til kvaliteten i dyrene, til måden slagteren håndskærer kødet på. I Grambogård har vi en mission om at levere en kvalitet, der er så god, at den kan blive til spiseoplevelser i særklasse. Vi går hele vejen for at sikre kvaliteten i alle vores handlinger, og det er med stolthed, at vi sender kødet ud af slagteriet og ind i køkkenerne.

Condi

Siden 1958 har Condi stræbet på at være en god samarbejdspartner for landets konditorer, bagere og kokke. Condi har et omfattende sortiment af kvalitetsvarer, der løbende bliver udbygget i samarbejde med kunderne. Condi har et stort specialsortiment, herunder produktion af emballage efter kundeønske. Bag Condi står branchens mest erfarne team. Et team af fagfolk, og kunder med de særlige behov som branchen kræver.